

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.
Chutná jako bílé polosladké víno, je vyrobeno z květů černého bezu a obsahuje 11,5 % alkoholu
Beziňák si nejvíc vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin. Pokud nestíháte Beziňáka rychle vychladit, zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení. Popíjejte ho, jak je libo – před jídlem jako aperitiv, k jídlu na rozvinutí chutí pokrmů i jako digestiv po vydatném jídle. Květinová chuť obzvlášť vynikne, když z Beziňáku uděláte svařák. Stačí ho jen ohřát, nesmí pěnit nebo dokonce bublat. Hrneček příjemně zahřeje v dlaních a teplo pošle až do konečků prstů na nohou. Do letních teplot naopak doporučujeme podávat Beziňáka velmi studeného, s kostkami ledu nebo dokonce ve vychlazených sklenicích. Je to fantastická ingredience do alkoholických domácích limonád – například se sodou a citronem. Super osvěžení na večírek, grilovačku nebo oslavu... ať stoupají promile, nálada i hydratace.
Složení: Hroznové víno, Černý bez (min. 30 %), voda, cukr, siřičitany, sorban draselný, kurkuma